TECHNOLOGICKÉ FÓRUM konfrontovalo Programové prohlášení vlády pro stavebnictví

19.9.2018, Zdroj: ABF (www.abf.cz)

Odborný kongres TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: investice_technologie zahájil mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH. S odborníky oboru stavebnictví se v PVA EXPO PRAHA setkali klíčoví členové vlády i zástupci významných institucí, nechyběly ani odborné přednášky zabývající se Stavebnictvím 4.0 a digitalizací odvětví. Co zaznělo na TECHNOLOGICKÉM FÓRU 2018?

Odborný kongres TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: investice_technologie zahájil mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH. S odborníky oboru stavebnictví se v PVA EXPO PRAHA setkali klíčoví členové vlády i zástupci významných institucí, nechyběly ani odborné přednášky zabývající se Stavebnictvím 4.0 a digitalizací odvětví. Co zaznělo na TECHNOLOGICKÉM