Výroční zpráva agentury EU-OSHA za rok 2015: přizpůsobení se změnám a rizika a problémy s tím související

7.7.2016, Zdroj: Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (http://cz.osha.europa.eu/)

Rok 2015 byl pro Evropskou agenturu pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (EU-OSHA) rušným rokem plným úspěchů i výzev. Výroční zpráva za rok 2015 poskytuje přehled hlavních událostí roku, pro něž bylo příznačné předvídání změn ve světě práce, adaptace na tyto změny a řešení rizik a problémů pramenících z těchto změn. V tomto roce byla rovněž ukončena kampaň agentury EU-OSHA Zdravé pracoviště zvládne i stres.

Ředitelka agentury EU-OSHA Christa Sedlatscheková poukázala na skutečnost, že všudypřítomným tématem v roce 2015 byly změny: „Práce se čím dál více přesouvá mimo tradiční